Første billede af helt ny Zero

Amerikanske Zero Motorcycles har netop vist det første glimt af en helt ny model, der formentlig offentliggøres sidst i næste måned.

Det har været småt med nye lanceringer fra elmotorcykelproducenten Zero, der de seneste par år udelukkende har fokuseret på at udvikle og opdatere indmaden i deres fire kendte modeller S (og SR), DS (og DSR), FX og FXS. Så udover større batterier, nye gadgets og lidt frisk lak, er den eneste reelle motorcykel, Zero har vist længe, det elektriske sidevognskoncept som de lavede med Ural sidste år.

Udover denne Ural-konceptmotorcykel med sidevogn har det været småt med nye modeller de seneste år.

SR/F bliver "den første af sin slags"
Det lader dog til at ændre sig i 2019, hvor amerikanerne lokker med en helt nyudviklet model, der bærer navnet SR/F. Vi ved ikke ret meget om den endnu, hvis man ser bort fra det åbenlyse faktum, at det er en nøgen elmotorcykel med en flot, ny LED-forlygte, men Zero beskriver selv modellen som "fremtiden for motorcyklisme" og "den første af sin slags".

Hvad det så dækker over, må vi vente til den 25. februar med at finde ud af, men selvom SR/F deler størstedelen af navnet med den nuværende Zero SR-model, skulle den eftersigende være bygget på en helt ny platform, så vi kan nok godt regne med, at amerikanerne har et trick i ærmet.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.