Første billede af helt ny Zero

Amerikanske Zero Motorcycles har netop vist det første glimt af en helt ny model, der formentlig offentliggøres sidst i næste måned.

Det har været småt med nye lanceringer fra elmotorcykelproducenten Zero, der de seneste par år udelukkende har fokuseret på at udvikle og opdatere indmaden i deres fire kendte modeller S (og SR), DS (og DSR), FX og FXS. Så udover større batterier, nye gadgets og lidt frisk lak, er den eneste reelle motorcykel, Zero har vist længe, det elektriske sidevognskoncept som de lavede med Ural sidste år.

Udover denne Ural-konceptmotorcykel med sidevogn har det været småt med nye modeller de seneste år.

SR/F bliver "den første af sin slags"
Det lader dog til at ændre sig i 2019, hvor amerikanerne lokker med en helt nyudviklet model, der bærer navnet SR/F. Vi ved ikke ret meget om den endnu, hvis man ser bort fra det åbenlyse faktum, at det er en nøgen elmotorcykel med en flot, ny LED-forlygte, men Zero beskriver selv modellen som "fremtiden for motorcyklisme" og "den første af sin slags".

Hvad det så dækker over, må vi vente til den 25. februar med at finde ud af, men selvom SR/F deler størstedelen af navnet med den nuværende Zero SR-model, skulle den eftersigende være bygget på en helt ny platform, så vi kan nok godt regne med, at amerikanerne har et trick i ærmet.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.