MC nyheder

Kom med til årets generalforsamling

Lørdag 27. april 2024 klokken 13 afholder MCTC ordinær generalforsamling i Støberiet i Bogense.

MCTC's ordinære generalforsamling afholdes lørdag 27. april 2024, og som sædvanlig foregår det i Støberiet på Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense. Alle MCTC-medlemmer, der har betalt kontingent og har gyldigt medlemsnummer, kan deltage og har stemmeret på generalforsamlingen.

Generalforsamlingen går i gang klokken 13 og ikke klokken 10, som det ved en fejl står skrevet i MCTC-magasinet #01 | 2024. Men grundet sidste års store fremmøde på generalforsamlingen opfordrer MCTC dog til, at man i år møder op i god tid og forhåndstilmelder sig med sit medlemsnummer via e-mail til info@mctc.dk med emnet "GF 2024".

Det er som altid gratis at deltage i generalforsamlingen, hvor der også vil være mad og drikke samt kaffe og kage.

Generalforsamlingen er også annonceret i MCTC-magasinet #01 | 2024, og i MCTC-magasinet #02 | 2024, som udkommer i uge 10, vil dagsorden og eventuelle indkomne forslag til generalforsamlingen blive offentliggjort.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.