MC sport

Spar 1.000,- på pakkerejse til IOM TT 2024

Som medlem af MCTC får du 1.000 kroner i rabat på pakkerejse til Isle of Man TT i 2024 med det danske rejsebureau Grand Prix Tours.

Når Isle of Man TT bliver skudt i gang i 2024, har du mulighed for at komme med direkte fra Danmark og opleve verdens vel nok vildeste motorcykelløb.

Det danske rejsebureau Grand Prix Tours kan nemlig igen tilbyde pakkerejser til Isle of Man TT'et. I 2024 er det i perioden 3.-9. juni til priser fra 10.990 kroner per person, og er du MCTC-medlem, får du 1.000 kroner i rabat – mere om det længere nede på siden.

Pakkerejsen inkluderer returbillet med direkte fly fra Sønderborg Lufthavn (gratis parkering og mødetid blot 45 minutter før afgang) til Isle of Man. Du må medbringe 15 kilo bagage, og på Isle of Man er der transfer fra lufthavnen til lejren i Douglas t/r, hvor der overnattes i glampingtelte. Lejren ligger i gå-afstand til start- og målområdet, hvor der selvfølgelig er fri adgang til ræset alle dage.

 

Sådan opnår du MCTC-rabat

Pakkerejsens pris per person fra 03-06-2024 til 09-06-2024 er fra 10.990 kroner. Medlemmer af MCTC får 1.000 kroner i rabat – alt du skal gøre er at oplyse dit MCTC-medlemsnummer ved bestilling.

Du kan både bestille rejsen over telefon på 70206383 eller via www.gptours.dk. Hvis du bestiller online, skal du efterfølgende kontakte Grand Prix Tours telefonisk og oplyse dit medlemsnummer for at opnå rabatten.

Grand Prix Tours opfordrer til tidlig bestilling, idet der er meget begrænset kapacitet.

Er du ikke medlem af MCTC? Bliv en del af Danmarks største motorcykelfællesskab for kun 290,- årligt. 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.