Glæd jer til EICMA 2019

Næste uge løber verdens største motorcykeludstilling af stablen i Milano, og vi er med hele ugen for at give dig seneste nyt fra EICMA 2019.

Mandag flyver en stor del af Touring Nyt-redaktionen til Italien for at reportere direkte fra EICMA-udstillingen i Milano, der er arnestedet for de største modelpræsentationer, motorcykelbranchen kan byde på. Stort set alle motorcykelfabrikanter er til stede på udstillingen for at trække klæderne af de seneste nye skrig, der rammer markedet næste år eller blot viser designretningen for mærkernes fremtid.

Se årets største mc-nyheder
Vi ved allerede, at Kawasaki har både en ny Ninja 650 og kompressorladet Z H2 med, at Honda præsenterer en ny større Africa Twin, at Triumph viser en ny Street Triple og genintroducerer Daytona-modellen, mens Ducati både har Panigale V4, en ny Panigale V2 og den vilde Streetfighter V4 med. Yamaha medbringer hvertfald A1- og A2-modellerne MT-125 og MT-03, Indian har en ny bagger kaldet Challenger, og så går der rygter om, at en ny Suzuki V-Strom 1000 bliver afsløret.

Derudover gemmer producenter uden tvivl på et hav af hemmeligheder, som vi først får at se dernede, så følg med her på www.mctc.dk og på vores Facebook-side MC Touring Club hele næste uge!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.